Välkommen till

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Hönö

Välkommen till en skön blandning av gammalt och nytt

Hotell Hönö

Ett litet ”hotell” på Tjörn, perfekt för dig från Hönö och resten av världen!

 

Välkommen till till vårt hemtrevliga hotell i nära anslutning till Hönö! Bo hos oss på Pilane Bed & Breakfast under din resa på Tjörn och upplev det bästa av västkusten. Boendet byggdes 1926 och var till en början ett ålderdomshem. Idag är det smakfullt ombyggt till ett bed and breakfast.

Här bor du i ett rofyllt bohuslandskap med nära anslutning till bland annat vandringsleder, badplatser och restauranger. Vårt hotell är öppet för gäster från hela landet, exempelvis Hönö och andra platser i Sverige.

På Pilane Bed and Breakfast bor du bekvämt i våra rymliga och hemtrevliga rum. Vi har några olika typer av rum för att vårt boende ska passa alla. Som gäst hos oss väljer du själv det rum som passar dina behov och önskemål. Det finns möjlighet att ha med hund hos oss, välj då rummet där husdjur tillåts. I vår trädgård finns det gott om uteplatser för våra gäster. Dessutom har vi ett stort växthus som finns tillgängligt för er som gäster.

Enbart ett stenkast från vårt hotell ligger Pilane gravfält, vilket är ett uråldrigt landskap. Varje sommar äger en spännande skulpturutställning rum där.

Varmt välkomna till oss på Pilane Bed & Breakfast! Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller vill boka ett rum.

Omgivning

Omkring vårt hotell finns det mycket att se och uppleva. Som sagt finner du Pilane gravfält en kort bit ifrån, där du under sommaren kan beskåda konst. Utöver det finns det också en rad olika utflykter du kan göra, bland annat kan du besöka Sundby säteri eller Björnholmen. Det finns också några olika badplatser du kan besöka samt ett par restauranger i närheten. Det finns kort sagt utflykter och besöksmål för alla smaker.

Har du några frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Hönö

Långekärr 11
471 90 Kyrkesund

0304-66 33 33

info@pilanebab.se