Välkommen till

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Lysekil

Välkommen till en skön blandning av gammalt och nytt

Hotell Lysekil

Bo på ett hemtrevligt ”hotell” i ett rofyllt landskap

 

Vill du uppleva Tjörn, Lysekil och övriga Västkusten är du välkommen till vårt hotell. Pilande Bed & Breakfast är ett smakfullt ombyggt boende, byggnaden byggdes 1926 och var till en början ett ålderdomshem. Idag drivs det som ett bed and breakfast. 

När du bor hos oss har du nära anslutning till ett rofyllt bohuslandskap bestående av badplatser, restauranger och flertalet vandringleder. Genom ett besök hos oss kan du uppleva det bästa av Tjörn och övriga västkusten, bland annat Lysekil och andra närliggande städer.

Hos oss på Pilane Bed and Breakfast bor du bekvämt i våra rymliga rum. Vi har några olika typer av rum för att vårt boende ska passa alla. Du som gäst väljer själv det rum som passar dina behov och önskemål. I vår trädgård finns det gott om uteplatser för våra gäster. Dessutom har vi ett stort växthus som finns tillgängligt för er som gäster.

Bara ett stenkast från vårt hotell ligger Pilane gravfält, vilket är ett uråldrigt landskap. Varje sommar äger en spännande skulpturutställning rum där. 

Varmt välkomna till oss på Pilane Bed & Breakfast! Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Omgivning

Runt vårt hotell finns det många saker att se och uppleva. Som sagt finner du Pilane gravfält en kort bit ifrån, där du under sommaren kan beskåda konst. Utöver det finns det också en rad olika utflykter du kan göra, bland annat kan du besöka Sundby säteri eller Björnholmen. Det finns också några olika badplatser du kan besöka samt ett par restauranger i närheten. Det finns minst sagt många utflykter och besöksmål för alla smaker.

Har du några frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Lysekil

Långekärr 11
471 90 Kyrkesund

0304-66 33 33

info@pilanebab.se