Välkommen till

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Strömstad

Välkommen till en skön blandning av gammalt och nytt

Hotell Strömstad

Ett litet ”hotell” på Tjörn, perfekt för dig från Strömstad och resten av världen!

 

Upplev västkusten på bästa sätt genom att besöka Tjörn. Under din resa kan du bo hos oss på Pilane Bed & Breakfast. Vårt smakfullt ombyggda boende var från början ett gediget ålderdomshem som byggdes 1926.

På vårt hotell bor du i ett rofyllt bohuslandskap där du har nära till restauranger, vandringsleder och badplatser med mera. Dessutom har vi god anslutning till övriga delar av västkusten, bland annat Strömstad.

Hos oss på Pilane Bed and Breakfast bor du bekvämt i våra rymliga rum. Vi har några olika typer av rum för att vårt boende ska passa alla. Du som gäst väljer själv det rum som passar dina behov och önskemål. Vi har också rum där hundar är tillåtna. I vår trädgård finns det gott om uteplatser för våra gäster. Dessutom har vi ett stort växthus som finns tillgängligt för er som gäster.

Pilane gravfält ligger bara ett stenkast från hotellet, vilket är ett uråldrigt landskap. Varje sommar äger en spännande skulpturutställning rum där.

Varmt välkomna till oss på Pilane Bed & Breakfast! Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Omgivning

Omkring vårt hotell finns det mycket att se och uppleva. Som sagt finner du Pilane gravfält en kort bit ifrån, där du under sommaren kan beskåda konst. Utöver det finns det också en rad olika utflykter du kan göra, bland annat kan du besöka Sundby säteri eller Björnholmen. Det finns också några olika badplatser du kan besöka samt ett par restauranger i närheten. Det finns kort sagt utflykter och besöksmål för alla smaker.

Boende

Omgivning

Galleri

Har du några frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Strömstad

Långekärr 11
471 90 Kyrkesund

0304-66 33 33

info@pilanebab.se