Välkommen till

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Öckerö

Välkommen till en skön blandning av gammalt och nytt

Hotell Öckerö

Ett litet och hemtrevligt ”hotell” med god anslutning till Öckerö

 

Det bästa sättet att uppleva västkusten är genom att besöka olika platser längs kusten. Under din resa kan du bo på vårt hotell, som ger dig god anslutning till Öckerö, Tjörn och andra spännande platser. 

Under din vistelse bor du i ett rofyllt bohuslandskap i närheten av fina badplatser, vandringsleder, restauranger med mera. Härifrån har du även god förbindelse till andra städer och öar på västkusten, bland annat Öckerö.

Vårt smakfullt ombyggda boende var från början ett gediget ålderdomshem som byggdes 1926. Hos oss på Pilane Bed and Breakfast bor du bekvämt i våra rymliga rum. Vi har några olika typer av rum för att vårt boende ska passa alla. Du som gäst väljer själv det rum som passar dina behov och önskemål. Det finns möjlighet att ta med sig hund under sin vistelse hos oss. I vår trädgård finns det gott om uteplatser för våra gäster. Dessutom har vi ett stort växthus som finns tillgängligt för er som gäster.

Endast ett stenkast från vårt hotell ligger Pilane gravfält, vilket är ett uråldrigt landskap. Varje sommar äger en spännande skulpturutställning rum där.

Varmt välkomna till oss på Pilane Bed & Breakfast! Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Omgivning

Omkring vårt hotell finns det mycket att se och uppleva. Som sagt finner du Pilane gravfält en kort bit ifrån, där du under sommaren kan beskåda konst. Utöver det finns det också en rad olika utflykter du kan göra, bland annat kan du besöka Sundby säteri eller Björnholmen. Det finns också några olika badplatser du kan besöka samt ett par restauranger i närheten. Det finns kort sagt utflykter och besöksmål för alla smaker.

Boende

Omgivning

Galleri

Har du några frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Pilane Bed & Breakfast

Hotell Öckerö

Långekärr 11
471 90 Kyrkesund

0304-66 33 33

info@pilanebab.se